De woning...

 

Woonkamer

Hier kijken we lekker televisie. Houd je van spelletjes? Er staat een grote tafel waar we spelletjes aan kunnen doen!

Eenpersoons-slaapkamer

Je mag zelf je kamer inrichten. Heb je een computer? Dan kun je hem op je kamer ook aansluiten op het Internet!

Gezamenlijke keuken

We eten met de hele groep in de keuken, meestal kookt een van de begeleiders, en als je het leuk vindt mag je zelf ook helpen. Kun je een keer niet mee eten, vertel dat dan ruim van te voren aan een van de begeleiders. Weet je zelf een lekkere maaltijd? Geef het eens door aan de begeleiding, dan maken we het samen, totdat je het zelf kan!
Sta je vandaag op het afwasrooster? Gebruik dan de vaatwasser! Dan houd je nog lekker wat tijd over om wat leuks te doen. Vaak drinken we lekker koffie of thee aan de grote tafel!

Badkamer

Er zijn 2 badkamers. Eentje op de eerste verdieping en een helemaal bovenin. Die op de eerste verdieping is voor jou en je medebewoners, de bovenste is een extra badkamer. Die is speciaal gemaakt voor een van onze bewoners.

Wasruimte

Deze bevindt zich in de kelder. Hier kun je je kleding wassen. We hebben ook een droger en je kunt hier ook strijken. We zijn van alle markten thuis! Er is ook een wasrooster.

Computer-ruimte

Aan de woonkamer vast zit ook de computerruimte. Hier staan drie computers en na overleg mag je hiervan altijd gebruik maken.

Tuin

Als het mooi weer is eten we lekker buiten en doen we ook de koffie en thee buiten. Verder is dit de enige plaats waar je kunt roken. Ben je geen roker? Rust dan lekker uit in de zon!

Privé gedeelte

Dat zit helemaal boven. Het woord zegt het al, privĂ©. Net als jullie kamer jullie privé is, hebben Hannie en Doris ook een eigen plek.

 

 

woonkamerDe woonkamer.

eigen kamerJe mag je kamer zelf inrichten.

Gezamenlijke keukenGezamenlijke keuken.

BadkamerBadkamer.

Computer-ruimte Computer-ruimte.

.